Jump to Navigation

γεμιστό φιλέτο γαλοπούλας με σάλτσα μήλου

up
428 users have voted.
γεμιστό φιλέτο γαλοπούλαςμε σάλτσα μήλουphotosερασι τέχνηςας μην ξεχνάμε, πως η μαγειρική χρειάζεται ΚΑΙ φαντασίαχαλιναγωγημένη ή τολμηρή η φαντασία, την σημασία τελικά την φέρει το γευστικό  αποτέλεσμα.η συγκεκριμένη συνταγή - ανάλογα με τις προτιμήσεις μας - επιδέχεται διάφορες παραλλαγέςαφού ζητήσουμε αρχικά από τον χασάπη να ανοίξει (να πλατύνει) το φιλέτο της γαλοπούλας,μπορούμε με τα χέρια μας να το αλείψουμε με ένα μείγμα από βούτυρο, ψιλοκομμένο σκόρδο και μαϊντανόή,μπορούμε, αν θέλουμε, να το αλείψουμε με δυνατή μουστάρδα,με μαρμελάδα εσπεριδοειδών (νεράτζι, λεμόνι ή πορτοκάλι)ή, και
Διάβασε τη συνταγή στο amateurdecuisine.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Σάντουιτς με μπέικον, γαλοπούλα και τυρί

(sidagi.gr)
up
778 users have voted.
Υλικά:  Για 1 άτομο4 φέτες ψωμί για τοστ4 φέτες γαλοπούλα2 φέτες τυρί για τόστ2 φέτες μπέικον τσιγαρισμένο2 κουταλιές του γλυκού μαγιονέζαΒούτυρο Λαχταριστό και πλούσιο σε γεύση κολατσιό για όλη την οικογένεια Απαιτούμενος χρόνος:  15 λεπτά

Γαλοπούλα με σάλτσα πιπεριού και κασέρι

(sidagi.gr)
up
327 users have voted.
Υλικά:  Για 2 άτομα 1 φιλέτο γαλοπούλας στήθος κομμένο σε φέτεςΛίγο ηλιέλαιοΈνα ποτήρι κρέμα γάλακτοςΛίγους κόκκους πιπεριού ροζ και πράσινουΑλάτι, πιπέρι100 γραμμάρια κασέρι ψιλοκομμένοΛίγο ροζέ κρασί Μέσα σε λίγα λεπτά έχετε ένα χορταστικό γεύμα! Απαιτούμενος χρόνος:  20 λεπτά

Video : Γαλοπούλα ψητή με σαμπάνια και μήλα

(sidagi.gr)
up
329 users have voted.
Υλικά:  Για 8 - 10 άτομα1 γαλοπούλα 4,5 κιλά1/2 φλιτζάνι βούτυρο, κομμένο σε κύβους2 μήλα καθαρισμένα και κομμένα στη μέση1 κουταλιά της σούπας σκόνη σκόρδουαλάτι, πιπέρι2/3 (750 γραμμάρια) σαμπάνια ή λευκός αφρώδες οίνος1 μεγάλη σακούλα ψησίματος Ψητή γαλοπούλα με σαμπάνια, γεμιστή με μήλα για ένα ξεχωριστό γιορτινό μενού!

Γαλοπούλα με γέμιση κάστανο και δαμάσκηνα

(sidagi.gr)
up
584 users have voted.
Υλικά:  Για 6-8 άτομαΓια τη γαλοπούλα 1 γαλοπούλα ( βάρους 3,5 κιλά)1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο5 κουταλιές της σούπας βούτυρο2 λεμόνια ( θα χρησιμοποιήσουμε το ξύσμα τους)


Main menu 2

1 | by Dr. Radut