ΒΟΥΤΥΡΟΚΡΕΜΑ ΜΕ ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΥΓΩΝΟταν είχαμε μιλήσει για την βουτυρόκρεμα (εδώ) την ονομάσαμε αμερικάνικη βουτυρόκρεμα, και την ετοιμάσαμε πολύ απλά αναμιγνύοντας βούτυρο με ζάχαρη άχνη. Υπάρχει όμως και μία άλλη βουτυρόκρεμα, με φίνα γεύση, η οποία είναι πιό κατάλληλη για γέμιση σε τούρτες και διάφορα κεράσματα, και η οποία περιέχει και κρόκους αυγών. Η παρασκευή της είναι λίγο πιό πολύπλοκη, καθώς οι κρόκοι για να ενσωματωθούν πρέπει πρώτα να παστεριωθούν και να μετατραπούν σε pate-a-bombe. Η υφή αυτής της βουτυρόκρεμας είναι βελούδινη και η γεύση της είναι ανάλαφρη, δεν "μπουκώνει".