Jump to Navigation

ΒΟΥΤΥΡΟΚΡΕΜΑ ΜΕ ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΥΓΩΝ ♦♦ CREMA AL BURRO

up
591 users have voted.
ΒΟΥΤΥΡΟΚΡΕΜΑ ΜΕ ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΥΓΩΝΟταν είχαμε μιλήσει για την βουτυρόκρεμα (εδώ) την ονομάσαμε αμερικάνικη βουτυρόκρεμα, και την ετοιμάσαμε πολύ απλά αναμιγνύοντας βούτυρο με ζάχαρη άχνη. Υπάρχει όμως και μία άλλη βουτυρόκρεμα, με φίνα γεύση, η οποία είναι πιό κατάλληλη για γέμιση σε τούρτες και διάφορα κεράσματα, και η οποία περιέχει και κρόκους αυγών. Η παρασκευή της είναι λίγο πιό πολύπλοκη, καθώς οι κρόκοι για να ενσωματωθούν πρέπει πρώτα να παστεριωθούν και να μετατραπούν σε pate-a-bombe. Η υφή αυτής της βουτυρόκρεμας είναι βελούδινη και η γεύση της είναι ανάλαφρη, δεν "μπουκώνει".
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΒΟΥΤΥΡΑΤΗ ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ (LEMON CURD) // LEMON CURD, RICETTA DI L.MONTERSINO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
471 users have voted.
 ΒΟΥΤΥΡΑΤΗ ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ (LEMON CURD)Λέμον κάρντ (lemon curd) ή lemon cheese, ίσως η πιό διάσημη κρέμα λεμονιού στον κόσμο.

ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΙΚΟ // BESCIAMELLA AL MICROONDE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
270 users have voted.
ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΙΚΟΜετά την κρέμα ζαχαροπλαστικής στον μικροκυματικό (δες εδώ την συνταγή), τώρα φτιάχνουμε και μπεσαμέλ!

ΝΑΜΕΛΆΚΑ, Η ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ! ♦♦ NAMELAKA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
470 users have voted.
ΝΑΜΕΛΆΚΑ, Η ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ !Namelaka, η πιό τέλεια σοκολατένια κρέμα που μπορείτε να φανταστείτε, με την υφή πλούσιας μους! Η ονομασία της προέρχεται από τα ιαπωνικά και σημαίνει "κρεμώδης κρέμα", τίτλος που περιγράφει πολύ επιτυχημένα την ταυτότητα της.

ΚΡΕΜΑ ΝΤΙΠΛΟΜΑΤ ♦♦ CREMA DIPLOMATICA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
460 users have voted.
ΚΡΕΜΑ ΝΤΙΠΛΟΜΑΤΗ κρέμα ντιπλομάτ είναι μία από τις βασικές κρέμες τη ζαχαροπλαστικής . Το όνομα της προέρχεται απο την ομώνυμη τούρτα, στην οποία χρησιμοποιείται αποκλειστικά ως γέμιση.Παρασκευάζεται αναμιγνύοντας απλά κρέμα σαντιγύ με κρέμα ζαχαροπλαστικής και η ιδέα είναι να γίνει η κρέμα ζαχαροπλαστικής πιό αφράτη και ελαφριά σε γεύση.

ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ, ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΙΚΟ ♦♦ CREMA PASTICCERA AL CIOCCOLATO, PREPARATA AL MICROONDE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
1464 users have voted.
ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ  ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ, ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΙΚΟΠριν ασχοληθώ με το food blogging συχνά έφτιαχνα γλυκά με έτοιμες κρέμες, απο αυτές που είναι σε σκόνη και απλά τις ανακατεύεις με γάλα. Σήμερα απορώ γιατί δεν έφτιαχνα τις κρέμες μόνη μου με φρέσκα υλικά, αφού και δύσκολο δεν είναι, αλλά και η γεύση είναι παρασάγγας καλύτερη απο αυτή των έτοιμων. Το ...


Main menu 2

1 | by Dr. Radut