Ναι ναι ναιιιι! Είμαι πολύ περίφανη διότι εντελώς τυχαία πέτυχα τα πιο αφράτα και νόστιμα κουρουδάκια που έκανα ποτέ!!! Το συγκεκριμένο φύλλο γίνεται εξαιρετικό και έχω την εντύπωση ότι θα είναι ό,τι πρέπει και για λουκανικοπιτάκια!!!!
Υλικά:
Για το φύλλο
1/2 ποτήρι σπορέλαιο
2/3 ποτηριού νερό
1 αυγό
150 γρ. περίπου αλεύρι γ.ο.χ.
150 γρ. περίπου φαριν απ
1 κουτ.γλ. κοφτό αλάτι
Για τη γέμιση
1 φλιτζ.τσ. τριμμένη φέτα
1/2 φλιτζ.τσ. τριμμένο ανθότυρο
3 κουτ.σ. κεφαλοτύρι τριμμένο
2 κουτ.σ. γάλα