Η ιστορία της μοναδικής αυτής Πολίτικης κρέμας χάνεται στα βάθη των αιώνων, όταν ο Σουλτάνος ζήτησε από των υπηρέτη του Ιμάμης, να του φτιάξει ένα γλυκό. Για κακή του τύχη έκαψε το βουβαλινό γάλα και για να δικαιολογηθεί στο Σουλτάνο το αποκάλεσε ¨Καζάν Ντιπί¨ δηλαδή ο πάτος του καζανιού. Έτσι έσωσε των αποκεφαλισμό ο Ιμάμης και ως σήμερα συνεχίζετε η παράδοση αυτού του γλυκού.Πίσω λοιπόν να ξεκινήσουμε τη Συνταγή μας Υλικά:1) 3 λίτρα Βουβαλινό Φρέσκο γάλα πλήρες ¨Φάρμα Ξανθόπουλος¨2) 1 κουταλιά σούπας Βούτυρο Βουβαλινό ¨Φάρμα Ξανθόπουλος¨3) 600γρ. Ζάχαρη4) 300γρ.