Τα αλμυρά κεκάκια για όλες τις ώρες - ΑΠΛΑ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ!!! Με τη ζύμη που θα ετοιμάσετε μπορείτε είτε να ψήσετε ένα κέικ σε μεγάλη φόρμα ή μπόλικα μικρά κεκάκια (μάφινς) με γραβιέρα και μπέικον.Υλικά150 γρ. αλεύρι75 γρ. κρέμα γάλακτος10 γρ. μαγιά ξηρή3 αυγά75 γρ. βούτυρο100 γρ. γραβιέρα τριμμένη100 γρ. μπέικον σε λωρίδες ή όποιο αλλαντικό θέλετε1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο½ κ.γ αλάτι¼ κ.γ μοσχοκάρυδο τριμμένοΕκτέλεση:Σωτάρετε το μπέικον σε αντικολλητικό τηγάνι, για 3-5 λεπτά, και το στραγγίζετε με χαρτί κουζίνας για να φύγει το λίπος.