Το ίδιο πολύ ωραίο και με κατεψυγμένες αγκινάρες και αρακά !!ΥλικαΜισό κιλό αγκινάρες25Ο γρ αρακά2 πατάτες2 μεγ κρεμμύδια3 καρόταΑνηθο1 κνορ λαχανικώνΛάδι,1 λεμόνι,2 κ της σούπας κον φλάουρ Αλάτι, και πιπέρι.ΕκτελεσηΡίχνουμε το λάδι στην κατσαρόλα, τα κρεμμύδια και ολα τα υπόλοιπα μέσα και τα σοτάρουμε ολα μαζί.Ρίχνουμε τον άνηθο το αλάτι ,το πιπέρι, νεράκι να βράση το φαγητό.Τέλος οταν είναι έτοιμο ανακατεύουμε τον χυμό λεμονιού με το κον φλάουρ και λίγο νεράκι αν χρειαστεί.Προσθέτουμε και πήζουμε την σάλτσα του!!Καλή όρεξη !!!Συνταγή από την φίλη μου ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑ