Yλικά 1 κουτί γάλα εβαπορέ1 κουτί νερό 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο2 πακέτα μπισκότα Μιράντα Παπαδοπούλου1 σοκολάτα κουβερτούρα 125 γρ.3 κουταλιές σούπας corn flour 4 κουταλιές σούπας ζάχαρη3 κουταλιές σούπας βιτάμ1 κουτί Morfat ΣαντιγίτρούφαΕκτέλεση Σε μια κατσαρόλα αδειάζουμε το εβαπορέ και το νερό το corn flour και την ζάχαρη ανακατεύουμε να διαλυθεί και το βάζουμε στην φωτιά μέχρι να γίνει μία αραιή κρέμα.Το βγάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το βιτάμ και την κουβερτούρα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν. Σπάμε μέσα τα μπισκότα, σε ακανόνιστα κομμάτια και ανακατεύουμε.Βάζουμε το μίγμα