Υλικά:
Για 2-4 άτομα:
3 κομμάτια ψαρονέφρι, κομμένα σε τέσσερα κομμάτια1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο200 ml κόκκινο κρασί2 κουταλιές σούπας μέλι1 κουταλιά σούπας θυμάρι ξερό, τριμμένο3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο1 πρέζα αλάτι, πιπέριΓια τις πατάτες1 νεροπότηρο λευκό κρασί1 πρέζα σαφράν (0,25 του γραμμαρίου)2 κουταλιά της σούπας ζάχαρηαλάτι, πιπέρι1 κιλό μικρές στρογγυλές πατάτες καλά καθαρισμένες1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
Tο ψαρονέφρι είναι πλούσιο σε φώσφορο, ψευδάργυρο και βιταμίνη B1!