Μια συνταγή για να φτιάξετε εύκολα ψάρι, χωρίς να μυρίσει όλο το σπίτι. Πλούσια σε καλά λιπαρά, άπαχη πρωτεΐνη και χωρίς πολλές θερμίδες.Υλικά 1 μέτριο ψάρι για φούρνο (μπορεί να είναι τσιπούρα, φαγκρί, συναγρίδα…) 1 πορτοκάλι 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο ½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό Αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση Ανοίγουμε μια λαδόκολλα και την απλώνουμε στον πάγκο της κουζίνας. Επάνω τοποθετούμε το ψάρι καθαρισμένο και πλυμένο. Το αλατοπιπερώνουμε και στην κοιλιά του τοποθετούμε το μαΪντανό και το σκόρδο σε φετάκια.