Jump to Navigation

Ψάρι αλά Σπετσιώτα (Σφυρίδα ή συναγρίδα)

up
481 users have voted.
Η μαμά Χρύσα προτείνει:Το ψάρι αλά Σπετσιώτα είναι ένα παραδοσιακό θαλασσινό φαγητό από τις πανέμορφες Σπέτσες!!!Το ψάρι μας μπορεί να είναι κομμένο σε φέτες! Αν είναι μικρό το βάζουμε ολόκληρο. Εκτός από τη σφυρίδα και τη συναγρίδα μπορούμε να μαγειρέψουμε με αυτή τη συνταγή πέρκα, τρεβάλι, μπριμ, σνάπα, τόνος ή και ξιφία σε φέτες.
Διάβασε τη συνταγή στο syntagesmamas.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Συκωταριά αρνίσια λαδορίγανη με κρασί και κονιάκ

(syntagesmamas.blogspot.gr)
up
226 users have voted.
Συκωταριά λαδορίγανη με άρωμα κονιάκ και ρίγανης. Γευστική απόλαυση!!!!Συνήθως στην Ανάσταση τρώμε την παραδοσιακή μαγειρίτσα!! Εφέτος είπα να κάνω κάτι πιο ελαφρύ κι έφτιαξα τη συγωτατιά λαδορίγανη. Τι να πω!!!

Γαλοπούλα ρολό με κάστανα και δαμάσκηνα και χωριστή γέμιση

(syntagesmamas.blogspot.gr)
up
295 users have voted.
Τη συνταγή Γαλοπούλα Ρολό γεμιστή, την πήρα από τον γαμπρό μου τον σεφ Κωνσταντίνο Λιαπάτη. Μια γευστική πανδαισία για τις γιορτές των Χριστουγέννων, αλλά και για κάθε γιορτινό τραπέζι που θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους αγαπημένους μας!!! Από παιδί θυμάμαι τη μητέρα μου να ετοιμάζει τη γαλοπούλα από παραμονή Χριστουγέννων. Την έφτιαχνε ολόκληρη γεμιστή.

Ψάρι αλά Σπετσιώτα (Σφυρίδα ή συναγρίδα)

(syntagesmamas.blogspot.gr)
up
232 users have voted.
Η μαμά Χρύσα προτείνει:Το ψάρι αλά Σπετσιώτα είναι ένα παραδοσιακό θαλασσινό φαγητό από τις πανέμορφες Σπέτσες!!!Το ψάρι μας μπορεί να είναι κομμένο σε φέτες! Αν είναι μικρό το βάζουμε ολόκληρο. Εκτός από τη σφυρίδα και τη συναγρίδα μπορούμε να μαγειρέψουμε με αυτή τη συνταγή πέρκα, τρεβάλι, μπριμ, σνάπα, τόνος ή και ξιφία σε φέτες.

Μοσχάρι Μπουρδέτο παραδοσιακή συνταγή

(syntagesmamas.blogspot.gr)
up
256 users have voted.
Το Μπουρδέτο είναι παραδοσιακή συνταγή που συνηθίζουν στη Ζάκυνθο. Είναι ένα ελαφρύ, και πολύ γευστικότατο φαγητό. Έχω πολλά χρόνια να πάω στην όμορφη Ζάκυνθο, αλλά έχω καλές αναμνήσεις από τις γεύσεις της. Τα υλικά μας: 1 κιλό μοσχάρι μαλακό σε  κομμάτια μικρά  (βλέπε: Τι κομμάτι Μοσχαρίσιου κρέατος να διαλέξουμε στο χασάπη) 1 κούπα λάδι 4 πράσα ψιλοκομμένα 1/2 κούπα σέλινο ψιλοκομμένο

Μοσχάρι Μπουρδέτο παραδοσιακή συνταγή

(syntagesmamas.blogspot.gr)
up
267 users have voted.
Το Μπουρδέτο είναι παραδοσιακή συνταγή που συνηθίζουν στη Ζάκυνθο. Είναι ένα ελαφρύ, και πολύ γευστικότατο φαγητό. Έχω πολλά χρόνια να πάω στην όμορφη Ζάκυνθο, αλλά έχω καλές αναμνήσεις από τις γεύσεις της. Τα υλικά μας: 1 κιλό μοσχάρι μαλακό σε  κομμάτια μικρά  (βλέπε: Τι κομμάτι Μοσχαρίσιου κρέατος να διαλέξουμε στο χασάπη) 1 κούπα λάδι 4 πράσα ψιλοκομμένα 1/2 κούπα σέλινο ψιλοκομμένο


Main menu 2

1 | by Dr. Radut