Jump to Navigation

Ψάρια ψητά με πέστο φρέσκων μυρωδικών

up
98 users have voted.
Μεσόγειος, η θάλασσα με τα νοστιμότερα ψάρια! Τα ψάρια που (αν κι εγώ κάποιες φορές δεν τα προτιμώ), οφείλω να ομολογήσω, μοσχοβολούν θάλασσα όπως τους πρέπει! Δεν είναι άνοστα, είναι φρεσκότατα, ειδικά τώρα το καλοκαίρι στα παραθαλάσσια χωριά μας και είναι μια πολύ υγιεινή τροφή.
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Αρωματική πράσινη σκορδαλιά

(tantekiki.blogspot.gr)
up
306 users have voted.
Πόσο καιρό έχω να σας δω!! Όμως, μια διακοπή ήταν απαραίτητη σ' αυτή τη φάση της ζωής μου. Φυσικά και μου λείψατε! Όπως μου έλειψε και η αναζήτηση νέων γεύσεων, ιδεών αλλά η φωτογράφηση και, φυσικά, τα σχόλιά σας... η παρέα σας. Βέβαια, για να είμαι ειλικρινής η δύσκολη περίοδος ακόμα δεν έχει τελειώσει κι έτσι δεν μπορώ ακόμα να μιλήσω για σταθερές αναρτήσεις με νέες συνταγές.

Dip μελιτζανοπιπεριάς ή μήπως μια ιδιαίτερη ...μελιτζανοσαλάτα;

(tantekiki.blogspot.gr)
up
337 users have voted.
Είναι κάποιες φορές που ο ουρανίσκος αποζητά μιαν άλλη γεύση... λίγο πιο έξω από τα συνηθισμένα, από τα γνωστά.

Σάλτσα Πιπεριάς

(tantekiki.blogspot.gr)
up
325 users have voted.
Φιλέτο ψητής πιπεριάς Φλωρίνης, φυσικά, χωρίς την φλούδα, κρεμμύδι και σκόρδο μαζί με πάπρικα για πιο έντονη προσωπικότητα και μαύρη ζάχαρη για μια καραμελένια πιπεριά πρότεινε σε μια συνταγή σάλτσας η αγαπημένη Εύη Βουτσινά (που δεν θα ξεχαστεί ποτέ) κι εγώ το μόνο που άλλαξα είναι η προσθήκη λευκού βαλσαμικού ξιδιού αντί για χυμό λεμονιού.Ανάμεσα σε σάλτσα και τσάτνεϋ, θα πρόσθετα, πολύ κοντά σε

Γλυκόξινη σάλτσα δαμάσκηνου για κρεατικά

(tantekiki.blogspot.gr)
up
360 users have voted.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σας εύχομαι και ελπίζω να είναι καλύτερη από την προηγούμενη για μένα!Τον τελευταίο καιρό μου συμβαίνουν περίεργα πράγματα! Ανάμεσα σε πολλά άλλα που δεν είναι της παρούσης στιγμής... μου συνέβη και το εξής: όταν ετοίμαζα τα υλικά για την σάλτσα αλλά και την ίδια την σάλτσα που σας παρουσιάζω σήμερα, έβγαζα, όπως πάντα, φωτογραφίες των υλικών και της διαδικασίας.

Σπαγγέτι με vintage σάλτσα ντομάτας

(tantekiki.blogspot.gr)
up
396 users have voted.
Τί θα λέγατε για μια μακαρονάδα; Μια μακαρονάδα που έρχεται από παλιά, από παιδικά χρόνια, αγαπημένα και γεμάτα ξεγνοιασιά! Η  μακαρονάδα της γιαγιάς για τα εγγονάκια...


Main menu 2

1 | by Dr. Radut