Χορταστικό με πλούσια γεύση φαγητό !!!ΥΛΙΚΑ :1 χταπόδι1 κιλό κρεμμυδάκια ξερά μικρά2 σκελίδες σκόρδο2 κουταλιές ξίδι1/2 ποτήρι λευκό κρασί1 μεγάλο κρεμμύδι ολόκληρο ξερό 5 φύλλα δάφνης1 κιλό φρέσκες ντομάτεςμπαχάρι Εκτέλεση :Kαθαρίζουμε τα κρεμμύδι και το κρατάμε ολόκληρο. Στη συνέχεια καθαρίζουμε και τα μικρά κρεμμυδάκια τα χωρίζουμε στην μέση και τα βάζουμε σε μπολ με νερό.Bάζουμε το χταπόδι στη φωτιά σε κατσαρόλα με το κρασί, το ξίδι και το μεγάλο κρεμμύδι.Tο αφήνουμε να βράσει μέχρι να βγάλει το νερό του.Mόλις βράσει, το στραγγίζουμε αφήνουμε να κρυώσει λίγο και το κόβουμε σε κομμάτι