αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κούπεςμπέικιν πάουντερ 1/2 κ.γ.βούτυρο 1/2 κούπααβγό 1ζάχαρη 2/3 κούπαςβανίλια 1αλάτι 1/4 κ.γ.κρόκος αβγού 1κόκκινο και μπλέ χρώμα ζαχαροπλαστικής Σε ένα μπολ, κοσκινίστε το αλεύρι, το μπέικιν, το αλάτι και την βανίλια. Χτυπήστε στο μίξερ, το βούτυρο με την ζάχαρη σε μεσαία ταχύτητα μέχρι να αφρατέψουν, βάλτε το αβγό και χτυπήστε τα όλα μαζί για 2 λεπτά. Βάλτε λίγο-λίγο το αλεύρι και ανακατέψτε μέχρι να γίνει μια ζύμη ελαστική και μαλακιά. Βγάλτε την ζύμη και καλύψτε με πλαστική μεμβράνη. Βάλτε την στο ψυγείο για 45 λεπτά. .