Jump to Navigation

Χριστουγεννιάτικο δέντρο... μια όμορφη συνήθεια

up
173 users have voted.
Τρέχοντας πίσω στον χρόνο, βρέθηκα εχθές σ' ένα δωμάτιο άνετο και φωτεινό, με ένα τραπέζι στην μέση, ένα καναπέ στον ένα τοίχο και έναν άλλο ακριβώς απέναντι. Κάπου εκεί, δίπλα στον καναπέ, στην γωνία βρίσκεται μισοστριμωγμένη μια παλιά Singer ραπτομηχανή, κρυμμένη μέσα στο ξύλινο επιπλό της, Επάνω, ένα ψεύτικο, καταπράσινο Χριστουγεννιάτικο δεντρί, φορτωμένο με πολύχρωμα γυάλινα στολίδια και μερικές ασημί τρέσες να πέφτουν σαν βροχή και να κάνουν τον τόπο να λαμπυρίζει καθώς τα πολύχρωμα λαμπάκια αναβοσβήνουν.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Pancakes με βρώμη και μπανάνες

(ioccalice.blogspot.com)
up
796 users have voted.
 Υλικά2 μπανάνες ,2 αυγά  και 200 γραμμ Βρώμη αλεσμένηΧτυπάμε στο μπλέντερ τα υλικά και σε μικρό  αντικολλητικό τηχάνι και με μέτρια φωτιά βάζουμε μιά μικρή κουταλίτσα  ελαιόλαδο και μιά μικρή ποσότητα  από το μείγμα.

Κριτσίνια με καρότο και βρώμη

(ioccalice.blogspot.com)
up
69 users have voted.
Πανεύκολα κι υγιεινά κριτσίνια με καρότο και βρώμη.Υλικά3 μεγάλα καρότα, 250 γραμμ.

Κολοκυθάκια και μελιτζάνες στον φούρνο (φέτες)

(ioccalice.blogspot.com)
up
280 users have voted.
Για τραγανά λαχανικά χωρίς τηγάνισμα και με υπέροχη γεύση.Υλικά--------4 κολοκυθάκια 4 μελιτζάνες2 ασπράδια αυγώνΚαλαμποκάλευρο Αλεύρι και 1 κουτ.γλ. αλάτιΕλαιόλαδο για το ράντισμαΕκτέλεση------------Πλένουμε καλά τα λαχανικά, τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε φέτες ίσου πάχους όλα.

Σπιτικό τυρί κρέμα light με γιαούρτι

(tantekiki.blogspot.gr)
up
275 users have voted.
Δύο γάλατα, ένα του 1.5 λίτρου και ένα του 1 λίτρου, υψηλής παστερίωσης, είχαν ξεμείνει στο ψυγείο μου μια και δεν μπορούσα να τα πάρω μαζί μου στις διακοπές.

5 βιβλία για τον Αύγουστο

(tantekiki.blogspot.gr)
up
294 users have voted.
Αύγουστος και βιβλία πάνε χέρι χέρι αν και για μένα τα βιβλία ήταν πάντα μια ανεκτίμητη παρέα. Ακόμα κι όταν πήγαινα στο γυμνάσιο και το λύκειο ξεκουραζόμουν διαβάζοντας κάποιο βιβλίο.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut