Υλικά500 γρ.κρέας από την μεριά του λαιμού3 μεγάλα κρεμμύδια σε ροδελες2 μεγάλες πιπεριέςαλάτι-πιπέρι-ρίγανη1/2 ποτήρι νερού κρασίΧυμό από 2 λεμόνιαλίγο ελαιόλαδοΤί κάνουμεΚόβουμε σε μικρά κομμάτια το κρέας.Κόβουμε και τα 3 κρεμμύδια σε ροδέλες.Βάζουμε τα κρεμμύδια τις πιπεριές με το κρέας χωρίς λάδι στο τηγάνι και περιμένουμε 10 με 15 λεπτά να απορροφηθούν τα υγρά και να μαραθούν τα λαχανικά και αμέσως μετά ρίχνουμε το λάδι.Μόλις καραμελώσουν τα κρεμμύδια και ψηθεί λίγο το κρέας σβήνω με το κρασί.Μόλις εξατμιστεί το κρασί σβήνουμε με το χυμό των λεμονιών. ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣΣυνταγή απο τ