Χοιρινή τηγανιά...Από τους πιο ωραίους νόστιμους μεζέδες !!!ΥλικάΚρέας χοιρινό κομμένο σε μικρά κομμάτιαΕλαιόλαδοΚρασίΑλάτιΠιπέριΡίγανηΘυμάριΚολιανδροΞύσμα και χυμό λεμονιούΣοτάρουμε τα κομμάτια κρέατος στο λάδι να πάρουν χρώμα.Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.Ρίχνουμε νερό, αλάτι, πιπέρι, κολιανδρο, Θυμάρι, το ξυμα λεμονιού και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να μαλακώσει το κρέας, πριν να το σβήσουμε προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και την ρίγανη.Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Litsa KokkoniΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ