Χοιρινή σπάλα στο φούρνοΈνα ωραίο καλομαγειρεμένο κρέας πάντα είναι ευπρόσδεκτο στα οικογενειακά τραπέζια τις Κυριακές ή ακόμη και στα γεύματα των ρεβεγιόν. Συνηθέστερα το χοιρινό είναι αυτό που επιλέγουν τα περισσότερα νοικοκυριά αφού είναι ένα από τα κρεατικά που μπορούν να μπουν στο φούρνο και να...βγάλει από την έννοια το μάγειρα για λίγες ώρες. Κι όσο οι νοικοκυρές παράλληλα κάνουν ξέγνοιαστα άλλες δουλειές μέσα στο σπίτι, το κρέας σιγοψήνεται και ... γίνεται λουκούμι!!!Θα σας δείξω πόσο ωραίο και ζουμερό θα γίνει το χοιρινό στο φούρνο και μάλιστα χωρίς γάστρα.