ΣπετζοφάιΚρασομεζές χειμωνιάτικος που φτιάχνει το γούστο τις κρύες ημέρες...Όταν μάλιστα υπάρχει και παρέα τότε αυτό το μεζεδάκι μοιάζει ακόμη πιο απολαυστικό...Γενικά το σπετζοφάι χαρακτηρίζεται ως μεζές για μερακλήδες καθώς "τραβάει" το κρασάκι λόγω των έντονων καρυκευμάτων.Εγώ εδώ θα σας δείξω τον τρόπο που το φτιάχνω χωρίς να περιέχει πολλά λάδια εξασφαλίζοντας έτσι ένα πιο ελαφρύ αποτέλεσμα, καθιστώντας το αυτόματα και ένα γευστικό κυρίως γεύμα.Υλικά για 2 άτομα:15 χοντρές ροδέλες χωριάτικο λουκάνικο (εγώ έβαλα τηνιακό, απ' την πατρίδα μου!)1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες1 πιπεριά