·Χαλβαδάκια ( με αλεύρι) για το καφεδάκι μας!!!!!Υλικά3/4 κουπας λάδι ελαφρύ2 κούπες αλεύρι2 μισή κούπες ζαχαρη4 κούπες νερό1 κ.σ κανέλαΦλούδα από 1 πορτοκάλιΧυμό από μισό λεμόνι1/2 κούπα σταφίδεςΕκτέλεσηΣε μία κατσαρολίτσα βάζω τη ζάχαρη το νερό το χυμό λεμονιού και τη φλούδα πορτοκαλιού να βράσουν για 3-4 λεπτά.Κρατάω στην άκρη.Σε μια βαθιά κατσαρόλα καβουρδιζω καλά το αλεύρι μου μέσα στο λαδι μέχρι να πάρει σκούρο ξανθό χρώμα ( όχι καμμένο).Τραβάω από τη φωτιά και ρίχνω σταδιακά και προσεκτικά το σιρόπι μέσα στο καβουρδισμενο αλεύρι ανακατεύοντας συνεχώς. Προσθέτω και την κανελα.