Σήμερα έφτιαξα Νηστίσιμα Χαλβαδάκια νόστιμα εύκολα! Δείτε τη ΣΥΝΤΑΓΗ μου εδώ:Βαζουμε σε μεγαλο βαθυ τηγανι 100 ml ελαιολαδο,100 ml σπορελαιο,1 σακουλακι χονδρο σιμιγδαλι,1 κ.γ.κανελα και στο πολυ χαμηλο ανακατευουμε διαρκως μεχρι να παρει χρωμα!!!Το κατεβαζουμε! ΣΙΡΟΠΙ: Βραζουμε 2 μιση ποτηρια ζαχαρη με 3 μιση ποτηρια νερο 1 ξυλακι κανελας ,1 φλουδα πορτοκαλιου 2 λεπτα!!! (Το ποτήρι των 200ml) Στην συνεχεια ριχνουμε με την κουταλα λιγο λιγο σιροπι στο σιμιγδαλι!!!!Αφου το ριξουμε ολο ξαναβαζουμε στην εστια με κλειστο καπακι να βρασει ισα να πιει το σιροπι!!!!Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ.