Καλημέρα σας ! ! !Σήμερα τι σας έχω τι σας έχω;;;;; Χαλβά σιμιγδαλένιοοοοοοο..... Αγαπημένος χαλβάς!Εύκολος και πολύ πολύ νόστιμος. Πάμε για τα υλικά;;; Για πάμε..........Υλικά2 φλιτζάνια του καφέ σιμιγδάλι ψιλό *1 φλιτζάνι του καφέ αραβοσιτέλαιο1 χούφτα ωμά αμύγδαλα ( άσπρα )1 κ . σ . κανέλα σε σκόνηΓια το σιρόπι :2 φλιτζάνια του καφέ ζάχαρη4 φλιτζάνια του καφέ νερό1 ξυλάκι κανέλαςΕκτέλεσηΖεσταίνουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα και ρίχνουμε το σιμιγδάλι*, ανακατεύουμε συνέχεια με μία κουτάλα μέχρι να σκουρύνει και να πάρει ένα καφετί χρώμα.