Jump to Navigation

Χαλβάς σιμιγδαλένιος σε φορμάκια με παγωτό !!!

up
436 users have voted.
Σπυρωτος,πολύ γευστικός Χαλβάς με Παγωτό και Σταφίδες !!!ΣΥΝΤΑΓΗ :Βαζουμε σε μεγαλο βαθυ μεγαλο τηγανι 100 ml ελαιολαδο,100 ml σπορελαιο,1 σακουλακι χονδρο σιμιγδαλι,1 κ.γ.κανελα και στο πολυ χαμηλο ανακατευουμε διαρκως μεχρι να παρει χρωμα!Το κατεβαζουμε και ριχνουμε μεσα 100 γρ σταφιδες! ΣΙΡΟΠΙ: Βραζουμε 2 μιση ποτηρια ζαχαρη με 3 μιση ποτηρια νερο ,1 κ.σ.μελι 1 ξυλακι κανελας 2 λεπτα!Στην συνεχεια ριχνουμε με την κουταλα λιγο λιγο σιροπι στο σιμιγδαλι!Αφου το ριξουμε ολο ξαναβαζουμε στην εστια με κλειστο καπακι να βρασει ισα να πιει το σιροπι!Το κατεβαζουμε και το αφηνουμε με κλειστο καπακι
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Ατζέμ Πιλάφι Γεμάτο Αρώματα και Γεύση !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
10 users have voted.
Παραδοσιακό Γλυκό  Ατζέμ Πιλάφι Γεμάτο Αρώματα και Γεύση από τα Βάθη της Μικράς Ασίας!!Ένα εκπληκτικό ιδιαίτερο Γλυκό Γεμάτο άρωμα και Γεύση που πραγματικά θα εκπλαγείτε και εσείς και όσοι το δοκιμάσουν, απλό στην παρασκευή του, με υλικά που σίγουρα έχετε στο Ντουλάπι σας.

Τούρτα Αμυγδάλου με φρέσκια Βελούδινη κρέμα Ζαχαροπλαστικής !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
16 users have voted.
 Η Ελληνική Αγαπημένη Τούρτα Αμυγδάλου όλων των Ελλήνων και όχι μόνο στην πιο εύκολη εκδοχή της!!!Σε ποιον δεν Αρέσει η Τούρτα Αμυγδάλου με φρέσκια Βελούδινη κρέμα Ζαχαροπλαστικής, με Καβουρδισμένα Αμύγδαλα φιλέ, με Εκπληκτικά Αρώματα και Γεύση που θα σας θυμίσουν Γλυκό άλλης εποχής!!

Ονειρική, Πανεύκολη Τούρτα για τους Τετράποδους φίλους μας!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
18 users have voted.
Ονειρική, Πανεύκολη Τούρτα για τους Τετράποδους φίλους μας, με απλά υλικά ώστε να την απολαύσουν!!Μιας και η Μπέλα μας έχει Γενέθλια φτιάξαμε την πιο εύκολη, Πεντανόστιμη και Παιχνιδιάρικη τούρτα για αυτή, με απλά υλικά και Φυσικά Εγκεκριμένη απο Κτηνίατρο!!

Κορμός σοκολάτας είναι η τέλεια επιλογή για σοκολατόφιλους!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
19 users have voted.
Φτιάξε Τον Κορμό Σοκολάτας Που Θα Μαγέψει Όλους με Λίγα Απλά Υλικά!!!Φτιάξε τον πιο γευστικό κορμό σοκολάτας με λίγα απλά υλικά! Αυτή η εύκολη και γρήγορη συνταγή για κορμό σοκολάτας είναι η τέλεια επιλογή για σοκολατόφιλους, γλυκό με λίγα υλικά και χωρίς ψήσιμο. Ιδανικό για γιορτές, πάρτι ή για ένα απολαυστικό σνακ. Δες πώς να φτιάξεις αυτό το υπέροχο σοκολατένιο γλυκό τώρα!250 γρ.

Σιμιγδαλένιο Χαλβά Φούρνου έχετε ξανά δει;;;

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
565 users have voted.
Συνταγές για τον Αγαπημένο μας Σιμιγδαλένιο Χαλβά άπειρες, αλλά Για Σιμιγδαλένιο Χαλβά Φούρνου έχετε ξανά δει;;;Ένας Εκπληκτικός Νηστίσιμος Σιμιγδαλένιος Χαλβάς Φούρνου, σούπερ Αρωματικός, σούπερ Σπυρωτός και τόσο Πανεύκολος που πραγματικά θα γίνει η Αγαπημένη σας λατρεία Εγγυημένα!!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut