Υλικά2 κούπες σιμιγδάλι χοντρό1 κούπα λάδι ,η μαργαρίνη3 κούπες ζάχαρη4 κούπες νερό1 αστεροειδή γλυκάνισο1 ξύλο κανέλας2 καρφάκια γαρύφαλο1 κουταλιά γλυκού μέλι3 κουταλιές σούπας κακάοξηροκάρπι ότι έχετε ,η μία κούπα σταφίδες λίγη πούδρα αμυγδάλου .Εκτέλεση ΣιρόπιΒάζουμε το νερό σε κατσαρόλα ,κρατάμε μισό ποτήρι να διαλύσουμε το κακάο,προσθέτουμε και την ζάχαρη,την κανέλα,τα γαρύφαλα,τον αστεροειδή,και τα βράζουμε για 7 λεπτά να γίνουν σιροπάκι .Προσθέτουμε μέσα στο σιρόπι και το μισό ποτήρι με το κακάο που έχουμε διαλύσει και ανακατεύουμαι συνέχεια γιατί φουσκώνει ,για 5 λεπτά κι είναι έτοιμο