Μόλις τελείωσα το πολύ πολύ νόστιμο Χαλβά με αμύγδαλα!!!!ΣΥΝΤΑΓΗ :Βαζουμε σε μεγαλο βαθυ μεγαλο τηγανι 100 ml ελαιολαδο,100 ml ελαφρύ.λαδι 1 σακουλακι χονδρο σιμιγδαλι,1 κ.γ.κανελα,200 γρ άσπρα αμύγδαλα . Στο πολυ χαμηλο ανακατευουμε διαρκως μεχρι να παρει χρωμα ΣΙΡΟΠΙ: Βραζουμε 2 μιση ποτηρια ζαχαρη με 3 μιση ποτηρια νερο 1 ξυλακι κανελας,1 φλούδα πορτοκαλιού 2 λεπτα!!! Βγάζουμε την φλούδα και το ξυλάκι και στην συνεχεια ριχνουμε με την κουταλα λιγο λιγο σιροπι στο σιμιγδαλι!!!!Αφου το ριξουμε ολο ξαναβαζουμε στην εστια με κλειστο καπακι να βρασει ισα να πιει το σιροπι!!!!Το κατεβα