Χαλβάς: παραδοσιακός, πεντανόστιμος, απολαυστικός και σαρακοστιανός. Δεν υπάρχει νοικοκυρά που να μην έχει φτιάξει μια φορά στη ζωή της, αυτό το υπέροχο γλυκάκι, που ποτέ δεν το χορταίνεις. Ας δοκιμάσουμε αυτή τη συνταγή με σταφίδες, κουκουνάρια και καρύδια που είναι τέλεια. Αν δεν έχουμε κάποιο από τους ξηρούς καρπούς δεν πειράζει. Τη συνταγή αυτή τη βρήκα να ρίχνουμε και 1/2 κούπα μέλι. Την πρώτη φορά που έριξα, μου βγήκε ο χαλβάς λίγο "λασπωτός" και βαρύς για το στομάχι. Την επόμενη φορά δεν έριξα μέλι και πρόσθεσα παραπάνω ζάχαρη και ήταν καταπληκτικός.