Υλικά:300γρ. φασόλια χάντρες (φρέσκα ή κατεψυγμένα)2 μεγάλες πιπεριές πράσινες (καθαρισμένες απο σπόρια, τεμαχισμένες σε τέσσερα κομμάτια)½ ματσάκι φρέσκο βασιλικό¼ ματσάκι μαιντανού2 ντομάτες ώριμες μεγάλες2 γεμάτες κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας1/4 κούπας τσαγιού ελαιόλαδο1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο στο τρίφτη1 σκελίδα σκόρδου τριμμένη στο τρίφτη ή σε ροδελίτσες λεπτέςΑλάτι και πιπέρι Εκτέλεση:1.Βάζουμε το λάδι να κάψει, ρίχνουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο να γυαλίσουν.