ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΜακεδονίτικη φασολάδα με πράσα, μπόλικη πάπρικα και μπούκοβο! Μία παραδοσιακή συνταγή από την περιοχή της Καστοριάς, που ξεφεύγει λίγο από την κλασσική φασολάδα. Ιδανική πρόταση comfort food, τώρα που άρχισε και πέφτει η θερμοκρασία και ψάχνουμε φαγάκια χουχουλιάρικα! Δόση : για 6 άτομαΒαθμός δυσκολίας συνταγής : εύκοληΥλικά : 500 gr μεγαλόσπερμα φασόλια Καστοριάς, 3 πιπεριές Φλωρίνης, 2 μεγάλα πράσα, 1/2 φλ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, 1 γεμάτο κ.γ.