Υλικά 1/2 κιλό φάβα1 ολόκληρο κρεμμυδάκιλίγο αλάτιγια το πάντρεμα:2 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες3 κουτ σούπας κάπαρη10 ντοματίνια 1 φλιτζάνι του καφέ έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ΕκτέλεσηΣε μια κατσαρόλα βράζετε τη φάβα προσθέτοντας 1 λίτρο νερό μαζί με λίγο αλάτι. Προσθέτετε το ολόκληρο κρεμμύδι και μαγειρεύετε σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας συχνά μέχρι να χυλώσει. Την αφήνετε να χλιαρέψει και την περνάτε από το μύλο του πουρέ να γίνει βελούδινη. Ετοιμάζετε το παντρολόγημα. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το λάδι και ρίχνετε μέσα τις ροδέλες του κρεμμυδιού.