Υλικά:Φάβα 150 grΈνα καρότοΈνα μέτριο κρεμμύδιΑλάτι & πιπέριΓια τα καραμελωμένα κρεμμύδια:Ένα μέτριο κρεμμύδιΕλαιόλαδοΞύδι βαλσαμικό 10 κ.σΖάχαρη 1 κ.σΜΕΘΟΔΟΣ:1. Βράστε τη φάβα μαζί με το κρεμμύδι και το καρότο σε περίπου 400 ml νερό σε μέτρια φωτιά.Ξαφρίστε ανα διαστήματα και περιμένετε μέχρι το μείγμα να γίνει περίπου σαν πουρές2. Αδειάστε το μείγμα σε ένα μπλέντερ, αλατοπιπερώστε και πολτοποιήστε τοΗ φάβα είναι έτοιμη 4. Τεμαχίστε το κρεμμύδι στο επιθυμητό μέγεθος5. Ραντίστε ενα τηγάνι με το ελαιόλαδο και τσιγαρίστε το κρεμμύδι σεμέτρια φωτιά μέχρι να μαραθεί6.