ΥλικάΈνα ποτήρι χλιαρό νερόένα φακελάκι μαγιά3 κουταλιές ελαιόλαδοένα κουταλάκι ζάχαρηένα κουταλάκι αλάτι και αλεύρι όσο πάρει να γίνει μια ζύμη μαλακή που να μην κολλάει στα χέρια (περίπου μισό κιλό).Για περισσότερες συνταγές πατήστε ΕΔΩ Μαγειρική και Συνταγές Εκτέλεση Το αλεύρι και το νερό το ρίχνω εναλλάξ και ζυμώνω καλά μέχρι να γίνει αφράτη η ζύμη. Αφήνουμε να φουσκώσει μια ώρα κόβουμε μπαλάκια και σε αλευρωμένο πάγκο ανοίγουμε πιτάκια. Γεμίζουμε με ότι θέλουμε και τηγανίζουμε. Eva TriantafilidouΟι Προκομένες/οι - Συνταγές