Για τη ζύμη: 3 ½ κούπες αλεύρι 1 κουτ. γλυκού αλάτι 3 κουτ. σούπας ξίδι 70 ml λάδι 2 κούπες χλιαρό νερό (στη ζύμη θα βάλετε, όσο πάρει) νισεστέ (για το άνοιγμα των φύλλων)Για τη γέμιση: 300γρ. φέτα 250γρ. τριμμένο gouda 2 αυγά 1 φλυτζάνι του καφέ εβαπορέ πιπέριΓια το τέλος: 1 κρόκο αυγού σουσάμι Για τη ζύμη:Βάζουμε το αλεύρι σε μια λεκανίτσα. Στη συνέχεια, ρίχνουμε το λάδι, το ξίδι, το αλάτι και το χλιαρό νερό (όσο χρειαστεί). Ζυμώνουμε μέχρι να πετύχουμε μια εύπλαστη ζύμη.