Τυροσκορδόψωμο με μοτσαρέλα και βασιλικό!!Υλικά1 ποτήρι νερό χλιαρό1 μάγια φακελάκι1 κ.γ.ζαχαρη1κ.γ.αλατι2 κ.σ λάδι2.5 φλ.περιπου αλέυρι γ.ο.χ50 γρ τριμμένο τυρί Γκούντα200 γρ μοτσαρελα2-3 φιλαράκια βασιλικού3 σκ σκόρδοΛίγη σάλτσα ντομάταςΕκτέλεσηΣε μια λεκανίτσα βάζω το νερό με την μαγιά και την ζάχαρη ανακατέυω καλά να διαλυθεί καλά και αφήνω 10 λεπτά μα ενεργοποιηθεί η μαγιά. Μετά προσθέτω το λάδι το αλάτι και το αλεύρι σιγά σιγά ζυμώνοντας μέχρι να έχω ένα εύπλαστο ζυμαράκι. Σκεπάζω με μεμβράνη και αφήνω μισή ώρα σε ζεστό μέρος να φουσκώσει.