Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που βρήκα αυτή τη συνταγή, σε ένα περιοδικό μαγειρικής, όπου επώνυμοι σεφ προτείνουν φαγητά. Ρολό με καρυδόψιχα και τυρί. Φυσικά το παντεσπάνι δεν έχει ζάχαρη. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω φτιάξει τη συνταγή, γιατί μόλις την ξετρύπωσα και μου φάνηκε ιδανική για συνοδευτικό σε ένα επίσημο δείπνο. Ελπίζω να ενθουσιάσει κι εσάς και να τολμήσετε να την φτιάξετε.
Στη σάλτσα χρειάζεται νεροκάρδαμο. Αν δεν βρούμε νεροκάρδαμο στο μανάβη μας, μπορούμε να βάλουμε ρόκα, γιατί είναι το συγγενέστερο βότανο που ταιριάζουν στη γεύση.
Τα υλικά μας: