Τυροπιτάκια πολύ αφράτα!!Υλικά2κουπες(του νες καφέ)χλιαρό γάλα2φακελακια ξηρή μαγιά3φλυτζανακια του καφέ ελαιόλαδο2αυγα1κ.γ.ζαχαρη1,5κ.γ.αλατι1κιλο περίπου αλεύριΓεμιση500γρ.φεταΣε ένα μπολ ρίχνουμε πρώτα το γαλα,μαγιά,ζαχαρη και ανακατευουμε έπειτα ρίχνουμε το λαδι,αυγά αλάτι στο τέλος το αλεύρι και ζυμωνουμε.Η ζυμη πρέπει να είναι μαλακή και να μην κολλάει στα χερια.Σκεπαζουμε με πετσέτα ή μεμβρανη το μπολ με τη ζύμη και αφήνουμε να διπλασιαστεί σε όγκο.Επειτα χωρίζουμε το ζυμάρι σε έξι ίσα κομμάτια.Ανοιγουμε το καθένα με τον πλάστη σε λεπτό φύλλο και κόβουμε 8τριγωνακια,βάζουμε γέμιση στο κ