Και δεν σταματάς στο ένα με τίποτα !!! Παραδοσιακά Μακεδονίας !!Υλικά 450 ml λευκό κρασί 450 ml ηλιέλαιο 15 γρ. αλάτι 45 γρ. ζάχαρη 10 γρ. μαγιά 1 κ. 100 γρ. αλέυρι μαλακό ½ κουτ. σούπας μπέικιν πάουντερ νερό (όσο πάρει) Γέμιση 250 γρ. φέτα 125 γρ. κίτρινο τυρί τριμμένο 2 αβγά λίγο πιπέρι λίγο μοσχοκάρυδο τριμμένο λίγο σουσάμιΕκτέλεσηΣε μια μεγάλη γαβάθα, ρίχνουμε το αλεύρι, προσθέτουμε το λάδι, το κρασί, το αλάτι, τη ζάχαρη, τη μαγιά, το μπέικιν πάουντερ Ρίχνουμε και τα δυο αβγά, τα τυριά, το πιπέρι και το μοσχοκάρυδο.