Για τη γέμιση250 γραμ.φέτα250 γραμ. ανθότυρο1κουτ.σούπας δυόσμο ξερό2 αυγάαλάτιπιπέριΓια το φύλλο1/2 κιλό αλεύρι μαλακό1 κουτ,σούπας ελαιόλαδο1 αυγό χτυπημένοελάχιστο αλάτιΠερίπου 1 φλυτζάνι τσαγιού νερόΕκτέλεσηΒάζουμε σε μπολ το αλεύρι, το αυγό χτυπημένο, το ελαιόλαδο, το αλάτι και λίγο λίγο προσθέτουμε το νερό μέχρι να έχουμε μία εύπλαστη ζύμη. Ετοιμάζουμε τη γέμιση. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα τυριά με τα χτυπημένα αυγά, το δυόσμο και το αλατοπίπερο Χωρίζουμε τη ζύμη σε 10 κομμάτια. Ανοίγουμε κάθε κομμάτι σε φύλλο και το κόβουμε σε μακρόστενες λωρίδες περίπου 8-10 εκ. φάρδος.