Δοκιμάστε τα-- είναι όπως φαίνονται λαχταριστά και απίθανα !!!!ΥΛΙΚΑΜια πατάτα βρασμένη1 κούπα τυρί γκούντα1 κούπα τυρί ρεγκάτο1 κούπα τυρί έμενταλ2 ασπράδια αυγών3 κουταλιές σούπας αλεύριλίγο πιπέριΕΚΤΕΛΕΣΗΛιώστε την πατάτα, ρίξτε τα τυριά, χτυπήστε σε μαρέγκα καλά τα ασπράδια αυγού ,ρίξτε τα μέσα στα τυριά και στην πατάτα προσθέστε το αλεύρι το πιπέρι.Ανακατέψτε καλά ..αφήστε το μείγμα στο ψυγείο για 30 λεπτά ,φτιάξτε μπαλάκια και τηγανίστε σε μπόλικο λάδι σε χαμηλή φωτιά για να ψηθούν καλά μέσα..!!Μπαίνουν και στην κατάψυξη αν θέλετε να τα ετοιμάσετε και να τηγανίσετε όταν τα χρειάζεστε .