Γρήγορο τυρί ψημένο στο τηγάνι !!!ΥΛΙΚΑΣκληρό τυρί (Γραβιερα ή κασέρι τριμμένο) – 200 γραμμάριαΆνηθος (ή καποιο αλλο μυρωδικό) – 50 γρΑυγά – 2 τεμΓιαουρτι – 200 gΑλεύρι – 2 κουταλιές της σούπας μεγάλες.Φυτικό λάδι – 2 κουταλιές της σούπας. μεγάλο.ΕΚΤΕΛΕΣΗ1. Ανακατευουμε όλα τα προϊόντα ταυτόχρονα: τριμμένο τυρί, δύο αυγά, κρέμα γάλακτος, άνηθο ψιλοκομμένο και δύο κουταλιές της σούπας μεγαλες με αλεύρι.Στην περίπτωσή μου, το τυρί ήταν κασέρι, είναι πολύ μυρωδάτο. Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι μέχρι να ομογενοποιηθούν, “χωρίς φανατισμό”.Δεν χρειάζεται να τα χτυπήσεις πολυ.