Jump to Navigation

ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑΣ!!!!!!!!!!

up
35 users have voted.

ΥΛΙΚΑΓΙΑ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ1 1/2 κιλο αλευρι για ολες τις χρησεις300γρ ζαχαρη200γρ βουτυρο αναλατο5 αυγα3 φακελακια ξερη μαγια 1κουτ γλ αλατι1 ποτηρι του νερου χλιαρο γαλατο ξυσμα ενος πορτοκαλιου μεγαλου κατα προτιμηση ακερωτο(καποια πορτοκαλια γυαλιζουν πολυ μην τα προτιματε)1κουτ μαστιχα κοπανισμενη1 φακελακι μαχλεπι κοπανισμενοΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣε ενα μικρο μπολακι βαζουμε την μαγια και το χλιαρο γαλα,και μια κουπα απο το αλευρι μας,ανακτευουμε και το αφηνουμε να φουσκωσει για 30 λεπτα.Στην συνεχεια βαζουμε σε ενα μεγαλο μπολ τα υπολοιπα υλικα μας εκτος το βουτυρο.Προσθετουμε το μειγμα απο το γ

Διάβασε τη συνταγή στο mageirebontasstospitimas.blogspot.com

Σχετικές συνταγές

Πουτίγκα εορταστική !

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
2346 users have voted.
Παλαιά συνταγή Ωραίας Πουτίγκας !photosερασι τέχνηςΕδώ δεν πρόκειται γιά ένα Ελληνικό έδεσμα. Η πουτίγκα παραδοσιακά δεν ανήκει στην δική μας γαστρονομική κληρονομιά.Εγγλέζα,  Αυστραλιανή ή Αμερικανίδα, ίσως τροφή του Μεσαίωνα, που εξελίχθηκε μες στα χρόνια σε ωραίο γλύκισμα, έτσι κι αλλιώς είναι σπουδαία...

chatney δαμάσκηνο

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
316 users have voted.
chatney- σαν το καλό κρασί, το chatney θέλει κι αυτό τον χρόνο του...-photosερασι τέχνηςΗ βασική ιδέα chatney, είναι ένα ανακάτεμα από φρούτα ή λαχανικά -ή και τα δύο μαζί-, στα οποία προσθέτουμε μπαχαρικά και ζάχαρη, τα βράζουμε μέσα σε ξύδι, ως να πάρουμε τελικά σε υφή μιά μαρμελάδα.Η μαρμελάδα αυτή, μάλλον γλυκόξινη, ταιριάζει πολύ καλά με τα λευκά κρέατα και τα πουλερικά,γιά παράδειγμα μπορούμ

Πουτίγκα με σάλτσα καραμέλας και καρύδια pecan.

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
336 users have voted.
Little Sticky Toffee Pudding with Pecan Toffee Sauce η συνταγή  είναι από την φίλη μου   Φτερό στον άνεμοή αλλιώςtriantafylla !

ζεστό κρασί

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
553 users have voted.
ζεστό κρασάκι- γιορτινό και χειμωνιάτικο ! - θα χρειαστούμε :75 ml κόκκινο κρασί (ένα κανονικό σε μέγεθος μπουκάλι) 180 γραμ.

πανεττόνε

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
814 users have voted.
Πανεττόνε πειραματίστηκα γιά δεύτερη φορά με τα "pane di Toni"αυτήν τη φορά ακολούθησα διαφορετική συνταγή γιά τα panettone. μου φάνηκε ευκολώτερη και το αποτέλεσμα είναι σαφώς καλύτερο.σας περιγράφω ευθύς τη συνταγή, γιά την περίπτωση που θέλετε να δοκιμάσετε :πρώτα, βάζουμε 60 γραμ. μαύρες και 60 γραμ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut