Jump to Navigation

chatney δαμάσκηνο

up
316 users have voted.
chatney- σαν το καλό κρασί, το chatney θέλει κι αυτό τον χρόνο του...-photosερασι τέχνηςΗ βασική ιδέα chatney, είναι ένα ανακάτεμα από φρούτα ή λαχανικά -ή και τα δύο μαζί-, στα οποία προσθέτουμε μπαχαρικά και ζάχαρη, τα βράζουμε μέσα σε ξύδι, ως να πάρουμε τελικά σε υφή μιά μαρμελάδα.Η μαρμελάδα αυτή, μάλλον γλυκόξινη, ταιριάζει πολύ καλά με τα λευκά κρέατα και τα πουλερικά,γιά παράδειγμα μπορούμε να την σερβίρουμε δίπλα σε φέτες από ψητό χοιρινό, σε φέτες από ψητή γαλοπούλα, κοτόπουλο ή κυνήγι,με καπνιστά αλλαντικά και λουκάνικα,κάποιοι συνοδεύουν με αυτήν και ψάριακάποιοι και συκώτι.Πρόκειτ
Διάβασε τη συνταγή στο amateurdecuisine.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Πουτίγκα εορταστική !

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
2346 users have voted.
Παλαιά συνταγή Ωραίας Πουτίγκας !photosερασι τέχνηςΕδώ δεν πρόκειται γιά ένα Ελληνικό έδεσμα. Η πουτίγκα παραδοσιακά δεν ανήκει στην δική μας γαστρονομική κληρονομιά.Εγγλέζα,  Αυστραλιανή ή Αμερικανίδα, ίσως τροφή του Μεσαίωνα, που εξελίχθηκε μες στα χρόνια σε ωραίο γλύκισμα, έτσι κι αλλιώς είναι σπουδαία...

Πουτίγκα με σάλτσα καραμέλας και καρύδια pecan.

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
336 users have voted.
Little Sticky Toffee Pudding with Pecan Toffee Sauce η συνταγή  είναι από την φίλη μου   Φτερό στον άνεμοή αλλιώςtriantafylla !

ζεστό κρασί

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
553 users have voted.
ζεστό κρασάκι- γιορτινό και χειμωνιάτικο ! - θα χρειαστούμε :75 ml κόκκινο κρασί (ένα κανονικό σε μέγεθος μπουκάλι) 180 γραμ.

πανεττόνε

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
814 users have voted.
Πανεττόνε πειραματίστηκα γιά δεύτερη φορά με τα "pane di Toni"αυτήν τη φορά ακολούθησα διαφορετική συνταγή γιά τα panettone. μου φάνηκε ευκολώτερη και το αποτέλεσμα είναι σαφώς καλύτερο.σας περιγράφω ευθύς τη συνταγή, γιά την περίπτωση που θέλετε να δοκιμάσετε :πρώτα, βάζουμε 60 γραμ. μαύρες και 60 γραμ.

πατέ ( pâté )

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
625 users have voted.
 χριστουγεννιάτικο pâté (de campagne)photosερασι τέχνηςείναι ένα γιορταστικό γιά μας, ιδιαίτερο πιάτο !το έχω παλιότερα δημοσιεύσει και μπορούμε να το βρούμε εδώ : ΣΥΝΤΑΓΕΣ : χωριάτικο pâté (de campagne) χειμωνιάτικο είναι, καλό και ασυνήθιστο. αν το φτιάξετε,να έχει καλήν επιτυχία !


Main menu 2

1 | by Dr. Radut