ΥΛΙΚΑκέικ ότι έχει μείνει ή φτιάχνουμε ένα απλό.200 γραμ κρέμα γάλακτος200 γραμ κουβερτούρα γάλακτος1/2 φλιτζανάκι του καφέ κονιάκτρούφαΕΚΤΕΛΕΣΗ:Βάζουμε στο μίξερ το εξάρτημα γάντζου.και ρίχνουμε κομμάτια του κέικ (μισό κέικ και λίγο παραπάνω) τα οποία τα κάνουμε σαν χώμα ρίχνουμε την κρέμα.γάλακτος την κουβερτούρα γάλακτος και το μισό φλιντζάνακι του καφέ ελληνικού κονιάκ τα ζυμώνουμε.να γίνει αφράτο και τοποθετούμε για 30 λεπτό ψυγείο!Παίρνουμε μείγμα πλάθουμε μπαλάκια τα βουτάμε σε μπόλικη τρούφα!!!!!Tzeni Tsanaktsidou "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ