Στα πλαίσια της glutenfree διατροφής μου έφτιαξα αυτό το πρωινό καθώς τα χωρίς γλουτένη δημητριακά πρωινού που κυκλοφορούν δεν με ικανοποιούν ούτε γευστικά ούτε οικονομικά. Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω από το σπίτι νηστική, νοιώθω γυμνή. Ακόμα δεν θέλω να τρώω κάθε μέρα το ίδιο πρωινό, οπότε κάποιες μέρες ξεκινάνε με γάλα, ρυζογκοφρέτα και μαρμελάδα, κάποιες με γάλα και το μείγμα που σας παρουσιάζω σήμερα και άλλες με φρούτα και κρεμούλα άνθος αραβοσίτου.Υλικά για 1ο μείγμα (το μεγάλο βάζο της φωτογραφίας)1 φλ. νιφάδες βρώμης χωρίς γλουτένη1/2 φλ. νιφάδες ρυζιού1/2 φλ.