Τούρτα με καρύδα και φράουλες !!!Παντεσπάνι5 αυγά1 φλιτζάνι ζάχαρη1 μισή φλιτζάνι αλεύρι ανακατεμένο με 1φακελάκι μπέικιν1 φλιτζάνακι του ελληνικού νερό...μέσα στο μείγμα.Χτυπάμε πολύ καλά τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατέψουν και.ρίχνουμε το αλεύρι μπέικιν και.το νεράκι΄.Ψήνουμε σε βουτυρωμένο τσέρκι 26 εκ.σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμούς..για 25 με 30 λεπτά Μέχρι να ξεκολλήσει από τα τοιχώματα.Για τις κρέμες1 κρέμα έτοιμη ζαχαροπλαστικής βανίλια2 φακελάκια γκαρνί οι οδηγίες πάνω στην συσκευασία χτυπάμε με γάλα.Μέσα στη κρέμα ζαχαροπλαστικής έβαλα και.3 κουταλιές σαντιγί και.κομμάτια φράουλε