Yλικά180 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου, κομμένο σε κομματάκια230 γρ. ζάχαρη3 αυγά280 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ180 γρ. γάλα πλήρες + 1½ κουτ. σούπας επιπλέον, χλιαρό30 γρ. κακάοΟδηγίες:Χτυπάμε στον κάδο του μίξερ με το σύρμα (ή σε ένα μπολ με το μίξερ χειρός) το βούτυρο με τη ζάχαρη έως ότου αφρατέψουν. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά, συνεχίζοντας το χτύπημα. Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το μπέικιν πάουντερ και τα προσθέτουμε στο μείγμα ανακατεύοντας με μια σπάτουλα.Ενσωματώνουμε και τα 180 γρ. γάλα. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160° C.