Jump to Navigation

Μαρμελάδα με φρούτα του δάσους

up
438 users have voted.
Μαρμελάδα με κόκκινα φρούτα.Εναλλακτικά,"άγρια" φρούτα, sauvagesΜαύρα φραγκοστάφυλα, φράουλες, μαύρα βατόμουρα, κόκκινα φραγκοστάφυλα, κόκκινο βατόμουρο, μύρτιλλο, ολίγο βύσσινοΒρήκα στην αγορά δυό σακουλάκια, από 750 γραμ.
Διάβασε τη συνταγή στο amateurdecuisine.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ακτινίδιο μαρμελάδα

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
420 users have voted.
Θαυμάσια μαρμελάδα Ακτινίδιο !photosερασι τέχνηςΗ φίλη μου η Μαρία, μου έφερε ακτινίδια από την Νάουσα !Το ακτινίδιο !

αχλαδιού μαρμελάδα άγρια !

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
833 users have voted.
μιά μαρμελάδα με "χαρακτήρα", από αχλαδιά ...

φράουλα Κέρκυρας, μαρμελάδα

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
619 users have voted.
η σπάνια fragola τση Κερκύραςphotosερασι τέχνηςτην άνοιξη, από μήνα Απρίλιο και γιά πολύ λίγο καιρό, τσου Κορφούς βγαίνει μιά ιδιαίτερη φράουλα.πρόκειται γιά μιάν απίστευτη φράουλα !μικρούτσικη, τσουπωτή, μυρωδάτη και γευστική, σαν άγρια φράουλα μοιάζει, μα νομίζω ότι την καλλιεργούν σε μικρές ποσότητες.εφέτος που το Πάσχα ήταν αργά (Πρωτομαγιά), βρήκα στην αγορά να πουλάν ελάχιστη και είπα θ' αγο

Δαμάσκηνα μαρμελάδα

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
654 users have voted.
Οι Σταυροφόροι, ισχυρίζεται η Δύση, επιστρέφοντας ηττημένοι από την Δαμασκό της Συρίας, μετέφεραν μαζί τους μιά ποικιλία δαμασκηνιάς, που ονομάστηκε prunier de Damas.Κατά την γνώμη μου, η εκδοχή είναι μόνο κατά το ήμισυ ακριβής, αφού έχουμε την μαρτυρία ότι ο Θεόφραστος αναφέρει την δαμασκηνιά ως αρχαίο δέντρο, ως προύμνη, εξ ου και η επιστημονική ονομασία προύνος.- εξ ου και η λέξη prunier...- Φυ

μαρμελάδα ροδάκινα με βανίλιες

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
667 users have voted.
μαρμελάδα βανίλιες και ροδάκιναphotos ερασι τέχνηςΣεπτέμβρηςκι έχει ακόμα άφθονα φρούτα, ώριμα, χρωματιστά και μυρωδάτα.ας πειραματιστούμε με τις γεύσεις... βρήκα στην λαϊκή σκουρόχρωμες ώριμες βανίλιες και σκέφτηκα να τις ταιριάξω με ροδάκινα.την κλασική συνταγή μαρμελάδας θα ακολουθήσουμε, κάνουμε πολτό τα φρούτα,όσο φρούτο τόση ζάχαρη,αν έχουμε στη γλάστρα αμπαρόριζα βάζουμε μέσα λίγα φυλλαράκι


Main menu 2

1 | by Dr. Radut