Υλικά:
Για 6-8 άτομαΓια το πανεσπάνι βανίλιας4 αβγά1 κούπα ζάχαρη1 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνολίγη βανίλιαΓια τη γέμιση5 στραγγιστά γιαούρτια3 φακελάκια ζελατίνη σκόνη2 κούπες ασππρισμένα και χοντροκομμένα αμύγδαλα250ml κρέμα γάλακτος1 κούπα και 3 κουτάλια ζάχαρη2 κομπόστες βύσσινο3/4 κούπας νερό1 βανίλια ή 1 κουταλάκι αμαρέτο λικέρ2 κουτάλια κορν φλάουερ2 κουτάλια ζάχαρη (για τη σάλτσα)
Μόλις κρυώσει περιχύνουμε το γλυκό μας με τη σάλτσα και σερβίρουμε!
Απαιτούμενος χρόνος: