Υλικά--για 10 -12 κομμάτια1/2 αλεύρι για όλες τις χρήσεις + επιπλέον για τον πάγκο μας1 φακελάκι μαγιά ξερή1 κουτ.γλυκού ζάχαρη2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο + επιπλέον για το τηγάνισμα1 κουτ.σούπας ξύδι1 κουτ.γλυκού αλάτι1+1/2 κούπα χλιαρό νερό300 γραμ τυρί φέταΕκτέλεσηΒάζουμε το αλεύρι σε ένα μπολ και κάνουμε μία λακουβίτσα στο κέντρο του .Εκεί ρίχνουμε την μαγιά που πρώτα την έχουμε διαλύσει σε λίγο χλιαρό νεράκιπροσθέτουμε και την ζάχαρη και το ελαιόλαδο το ξύδι και σιγά σιγά το χλιαρό νερό.Αρχίζουμε να ζυμώνουμε καλά μέχρι να μην κολλάει η ζύμη στα χέρια μας.Την ίδια διαδικασία την κάνουμε αν