Υπέροχο μεζεδάκι για την παρέα με κρασάκι ή μπύρα αλλά και κυρίως γεύμα με ρύζι πιλάφι ή τηγανιτές πατάτες !!!Υλικά1 κιλό χοιρινό (λαιμός) κομμένο σε μπουκιές 1 ποτήρι κρασιού τσίπουρο 1 ποτήρι κρασιού ελαιόλαδο 1 κ.σ. καυτερή πάπρικα 1 κ.σ. μουστάρδα 1 ποτήρι κρασιού λευκό ξηρό κρασί 1 κ.γλ. ρίγανη αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέριΕκτέλεσηΠλένουμε στεγνώνουμε και σοτάρουμε το κρέας στο ελαιόλαδο για 5-6΄, μέχρι να πάρει χρώμα γύρω γύρω. Σβήνουμε με το τσίπουρο. Πασπαλίζουμε με την πάπρικα και αλατοπιπερώνουμε. Αραιώνουμε τη μουστάρδα σε 1 φλ.