Η τηγανιά μου με αρώματα και χρώματα! Ο μεζές ή το φαγητό που αρέσει σε μικρούς και μεγάλους!!!Η τηγανιά γίνεται από χοιρινό κρέας και από μέρος μαλακό. Λαιμός ή σπάλα. Ο τρόπος μαγειρέματος είναι εύκολος, αρκεί να αφήσουμε τη φαντασία μας να φτερουγίσει. Τα υλικά μας:1 κιλό χοιρινό λαιμός κομμένο από το χασάπη σε κυβάκια 3 εκατοστών περίπου6 κουταλιές σ. λάδι2 σκελίδες σκόρδο1 κρασοπότηρο κονιάκ ή λευκό κρασί. Το κονιάκ το αποθεώνει1/2 κρασοπότηρο ούζο ή ρούμι3 κρεμμυδάκια χλωρά κομμένα ροδέλες1 μεγάλο πράσο κομμένο ροδέλες 1 εκατ.