Υλικά1 αυγό1 ποτήρι γάλα1 βανίλια1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ2 μήλα κομμένα σε κομματάκια καρέ μικράΑλεύρι για όλες τις χρήσεις περίπου 180 με 200 γραμμάρια λάδι- καλύτερα ελαφρύ για τηγάνι- Τί κάνουμε Σε ένα μπολ χτυπάμε το αυγό ρίχνουμε το γάλα την βανίλια και το μπέκιν και λίγο λίγο το αλεύρι να γίνει ένας χυλός ώστε να πέφτει από το κουτάλι.Ανακατεύουμε καλά να διαλυθεί το αλεύρι και προσθέτουμε τα μήλα μέσα ανακατεύοντας ξανά.Αφήνουμε να ξεκουραστεί και τηγανίζουμε σε λάδι ρίχνοντας κουταλιά κουταλιά'Βάζουμε από πάνω κρυσταλική ζάχαρη ή άχνη ή μέλι και σερβίρουμε .Καλή όρεξη